Inici Actualitat Diumenge comença la 22a Mostra de Teatre de Taradell 2023 amb tres...

Diumenge comença la 22a Mostra de Teatre de Taradell 2023 amb tres propostes

0
COMPARTIR

Taradell enceta aquest diumenge 5 de març la 22a edició de la Mostra de Teatre. Seran tres caps de setmana amb propostes teatrals amateurs, que es podran veure al Centre cultural Costa i Font a partir de les 6 de la tarda.

La primera proposta anirà a càrrec del Grup de Teatre Atlàntida de Folgueroles que posarà en escena l’obra ‘Sota teràpia’. L’obra gira al voltant d’una sèrie de confessions inesperades de tres parelles que participen en una teràpia de grup. La segona proposta tindrà lloc el 12 de març amb ‘El Casament’ del Grup de Teatre Arrels de Roda de Ter. La tercera posada en escena tindrà lloc el 19 de març amb l’obra ‘Art’ a càrrec d’Helena Barcelona Teatre.

Cada posada en escena tindrà un preu de 5 euros, però ja inclou una consumició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments