Inici Actualitat Els Troneres guanyen el premi a la millor carrossa en un carnaval...

Els Troneres guanyen el premi a la millor carrossa en un carnaval de Taradell 2023 molt participatiu

0
COMPARTIR

La colla Els Troneres va guanyar el primer premi en la categoria de carrosses del carnaval de Taradell 2023. El premi a la millor comparsa va ser per Ledkids. L’edició 2023 del Carnaval, organitzat per Ràdio Taradell amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, va ser un èxit de participació. I és que hi havia moltes ganes després de les últimes edicions marcades per la Covid-19.

Amb un format normal, el carnaval de Taradell va tenir la participació de vuit carrosses i set comparses, i molta gent disfressada que van omplir els carrers cèntrics del poble. En la categoria de carrosses, els Troneres van aconseguir la millor puntuació del jurat amb 180 punts amb ‘Tronalia i els protectors de la flor de la boirina’. Es van endur 400 euros. La segona posició va ser per CarnaSEB, amb 157 punts, amb la carrossa ‘Si els polítics poden canviar d’opinió, nosaltres canviem de color’. El premi va ser de 300 euros. La tercera posició, amb 100 euros, va ser pel Consell de Joventut de Taradell, amb 119 punts, i la carrossa ‘La comunió d’en Pingu’.

En l’apartat de comparses, el primer premi, amb 100 euros, va ser per LedKids, amb 152 punts, amb ‘Un mar de Xipikids’. Els Gitanos de l’hoquei amb ‘Amb pilotes i stick té molt ganxo aquest equip’, van obtenir un premi de 50 euros. També es va donar un accèssit a ‘Los hombres de Paco’ que van interpretar el trio de Les Teresines S.A. Van guanyar tres entrades per al concert de l’Orquestra Di-versiones del 22 d’abril amb motiu dels 40 anys de Ràdio Taradell. El jurat estava format per excol·laboradors de l’emissora municipal: Maria Mora, Esteve Vilarrasa, Isabel Campos, Anna Aguilera i Judit Moruno. També en va formar part el pregoner 2023, Aniol Florensa, guionista i director de l’APM, que va sorprendre mb un disfressa molt local de barballó.

Podeu veure més fotografies clicant a la imatge inferior:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments