Inici Actualitat Contundent triomf del CP Taradell a la pista del Lloret (0-4)

Contundent triomf del CP Taradell a la pista del Lloret (0-4)

0
COMPARTIR

El CP Taradell es va refer dissabte de les darreres derrotes amb una clara victòria a la pista del Lloret. Els taradellencs van golejar per 0 a 4, a un dels rivals directes de la zona alta de la classificació.

El partit va començar de cara, ja que als 5 minuts Sergi Pla va fer el 0 a 1 i va avançar al Taradell. La igualtat es va mantenir durant tota la primera meitat. A falta de 9 minuts Sergi Palazón va veure la targeta blava i els locals van disposar d’una falta directa per empatar. Xevi Puigví, però, va desfer l’ocasió. Amb 0 a 1 es va arribar al descans.

A la represa, en els primers minuts el CP Taradell va disposar de dues faltes directes per marcar després de dues targetes blaves dels locals. Ni Víctor Crespo ni Pol Gallifa van poder aprofitar-les. Però el 0 a 2 va arribar als nou minuts, quan en una altra falta directa Víctor Crespo sí que va estar encertat. els locals van pressionar de valent. Van tornar a veure targeta blava i van donar l’ocasió a Víctor Crespo en una altra falta directa que no va marcar. A 9 minuts pel final Pol Gallifa va fer el 0 a 3. Els locals van tenir l’ocasió de marcar a falta de tres minuts, però Xevi Puigví va tornar a desfer una falta directa. Ja en l’últim minut Albert Benito va fer el definitiu 0 a 4.

El CP Taradell puja fins a la quarta posició i escurça distàncies amb el tercer classificat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments