Inici Actualitat Un total de 14 carrosses i comparses participaran al Carnaval de Taradell...

Un total de 14 carrosses i comparses participaran al Carnaval de Taradell 2023

0
COMPARTIR

Taradell celebra aquest dissabte el Carnaval 2023. Ho farà amb la participació de 8 carrosses i 6 comparses, que protagonitzaran la rua pel centre del poble, en un Carnaval que torna a la plena normalitat després de la pandèmia.

Ràdio Taradell i l’Ajuntament de Taradell han organitzat una rua que començarà a la rotonda de l’Atlàntida. Allà s’hi farà el pregó de Carnaval que aquest any anirà a càrrec d’Aniol Florensa, escriptor, guionista i director del programa APM. El pregó serà a 2/4 de 7 de la tarda.

Pel que fa al recorregut de la rua, les carrosses i comparses passaran pels següents carrers: carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer de la Vila, carrer Catalunya, avinguda Montseny, carrer Sant Sebastià, carrer Guillem de Mont-rodon, carrer de la Font, passeig Domènec Sert, carretera de Mont-rodon, passeig de Sant Genís i carretera de Balenyà. Ara bé, les carrosses o comparses que ho desitgin o ho necessitin podran abandonar la rua després del carrer de la Vila, seguint pel carrer Batllia. Com sempre, el jurat serà en un punt del recorregut i estarà format pel mateix Aniol Florensa i els excol·laboradors de Ràdio Taradell, Maria Mora, Anna Aguilera, Esteve Vilarrasa, Isabel Campos i Judit Moruno.

L’entrega de premis i el fi de festa es tornarà a fer l’escenari de Can Costa a partir de les 10 de la nit. Comptarà amb el grup de versions Mashup Party Band i després amb Animal DJ, que tancarà la festa de Carnaval.

Es tracta de la dotzena edició del Carnaval que organitza Ràdio Taradell, conjuntament amb l’Ajuntament, i té la col·laboració de Protecció Civil i l’Associació de Botiguers de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments