Inici Actualitat Taradell comença a escalfar motors amb el Carnaval infantil

Taradell comença a escalfar motors amb el Carnaval infantil

0
COMPARTIR

Els més petits han tingut el seu Carnaval aquest diumenge a la tarda. Taradell ha celebrat la rua de disfresses i màscares adreçada als més menuts. Ràdio Taradell ha tornat a organitzar el Carnaval infantil que ha tingut el seu punt de trobada a La Plaça a primera hora de la tarda.

Allà s’hi ha fet el pregó dels més petits que ha anat a càrrec del Reietó del Carnaval des de la carrossoa de l’organització. Ha fet moltes peticions al consistori en clau infantil i ha donat el tret de sortida a la festa, que ha continuat amb una rua pel centre de Taradell fins al Centre cultural Costa i Font. Allà hi tenia lloc la festa i l’animació amb el grup Landry. També han pogut berenar.

El Carnaval de Taradell tindrà lloc aquest dissabte 25 de febrer a partir de les 7 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments