Inici Actualitat Festival de gols del CP Taradell en el tram final de partit...

Festival de gols del CP Taradell en el tram final de partit contra el CDM (6-1)

0
COMPARTIR

Va costar més del que el marcador indica. Però el Club Patí Taradell va trencar la ratxa de dues derrotes consecutives amb un suat triomf davant del CDM, en un partit que es va decidir en els 10 últims minuts.

I és que durant la primera meitat no es va veure cap gol al municipal del Pujoló. Els aficionats taradellencs van haver d’esperar fins al segon temps per veure un festival de gols. Abans, però, a 13 minuts pel final, Víctor Crespo va disposar d’un penal a favor, però no va saber transformar-lo. Va ser l’avís. Poc després i arran d’una blava d’un jugador visitant, Pol Gallifa va tenir l’ocasió clara en una falta directa. No va ser gol, però sí pocs segons després en una acció que va finalitzar Albert Benito amb l’1 a 0. Faltavan 10 minuts pel final, va ser l’acció que va desencallar el partit. Només treure del centre i pocs segons després Albert Benito va fer el 2 a 0. I 2 minuts després Albert Benito feia el seu hattrick particular posant un clar 3 a 0 al marcador.

Els visitants només van ser capaços d’escurçar diferències a poc menys de 3 minuts pel final i de penal. Però el Taradell no es va deixar sorprendre. Segons després Marc Palazón feia el 4 a 1. I Albert Benito encara va ser capaç de fer dos gols més per posar el definitiu 6 a 1.

El CP Taradell es manté cinquè, ja que els equips per davant també van guanyar. Està a 8 punts del líder, el Mataró.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments