Inici Actualitat Aniol Florensa serà el pregoner del Carnaval de Taradell 2023

Aniol Florensa serà el pregoner del Carnaval de Taradell 2023

0
COMPARTIR

Ràdio Taradell, entitat organitzadora del Carnaval de Taradell, juntament amb l’Ajuntament, ha donat a conèixer el nom del pregoner d’aquest 2023. Es tracta del taradellenc Aniol Florensa, guionista, escriptor i director del programa “APM?” de TV3.

Florensa, que des de fa uns anys viu a Taradell, farà el pregó des de la carrossa de l’organització, al costat del Rei Carnestoltes a partir de dos quarts de 7 de la tarda el 25 de febrer. Ràdio Taradell l’ha escollit pregoner per la seva implicació en el poble. A més, en l’últim any ha estat d’enhorabona, ja que amb la seva última novel·la, “Lladrucs a les estrelles”, va guanyar el Premi Vilassar de Noir.  

A més de fer el pregó, Aniol Florensa formarà part del jurat, juntament amb excol·laboradors de Ràdio Taradell que representen les diverses etapes de l’emissora que, aquest Sant Jordi, celebrarà 40 anys. Són Maria Mora, Anna Aguilera, Esteve Vilarrasa, Isabel Campos i Judit Moruno. Tots sis seran els encarregats d’escollir les tres millors carrosses i la millor comparsa, amb premis que aniran dels 100 als 400 euros. 

Fi de festa amb Mashup Party Band i animal dj

Els premis es lliuraran abans del final de festa que, aquest any, recupera l’escenari de Can Costa. En aquesta ocasió, es comptarà amb el grup de versions Mashup Party Band. Toquen diversos gèneres musicals i posen el focus, sobretot, en els grans èxits de les dècades del 2000 i del 2010. Tot seguit, Animal DJ serà l’encarregat de tancar la festa de Carnaval.

Recordem que, des de fa unes setmanes, hi ha obertes les inscripcions per participar al Carnaval amb una carrossa o una comparsa. Es poden fer fins al dimecres 22 de febrer a través de la pàgina web de Ràdio Taradell

El Carnaval Infantil tindrà lloc el diumenge 19 de febrer. La concentració de disfresses serà a La Plaça a dos quarts de 5 i, a partir d’aquí, hi haurà el pregó del Reietó Carnestoltes i una
cercavila que portarà els nens i nenes fins a Can Costa. El Carnaval Infantil continuarà amb un berenar popular i la festa es tancarà amb el concert de Landry.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments