Inici Actualitat L’atur del mes de gener de 2023 a Taradell va a l’alça

L’atur del mes de gener de 2023 a Taradell va a l’alça

0
COMPARTIR

El 2023 ha començat a Taradell amb una xifra d’atur a l’alça durant el mes de gener. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, hi ha 6 persones més sense feina. La xifra del mes de gener es va tancar amb un total de 211 taradellencs sense feina. Fa un any, al 2022, la xifra d’aturats era lleugerament més elevada amb 216 persones sense feina a Taradell.

A Osona, en canvi, l’atur registrat gener de 2023 ha baixat lleugerament. El 2023 ha començat amb un total de 36 persones menys en situació d’atur. És a dir, un total de 7.046 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era un pèl més baixa, 7.005 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments