Inici Actualitat L’alcaldessa, Mercè Cabanas, proclamada candidata a les municipals 2023 amb la nova...

L’alcaldessa, Mercè Cabanas, proclamada candidata a les municipals 2023 amb la nova marca ‘Fem Taradell-ERC’

0
COMPARTIR

L’actual alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, ha estat ratificada oficialment com a candidata d’ERC a l’alcaldia a les eleccions municipals del proper 28 de maig de 2023. L’Assemblea es va fer dimecres al vespre al Centre Cultural Costa i Font, on Cabanas va rebre el suport unànime dels assistents. La novetat és que encapçalarà la candidatura amb un nova marca, la llista ‘Fem Taradell’, que serà conjunta amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). A principis d’octubre l’actual alcaldessa ja va confirmar que es presentaria a la reelecció, però faltava que fos ratificada oficialment per l’assemblea local d’ERC.

En l’assemblea d’aquest dimecres, Cabanas va agrair el suport i va afirmar públicament que es presenta perquè hi ha molts reptes per transformar el poble a millor, molts projectes engegats i se sent “forta i motivada per aconseguir-los. Segons un comunicat d’ERC, la nova llista electoral comptarà amb molts indepedents, una llista de poble, amb l’objectiu de  revalidar la màxima confiança i poder tornar a guanyar, perquè s’ha demostrat en aquest darrer  mandat que una altra manera de governar és possible: de treball en equip amb màxima  dedicació i molt propera i oberta. Tenim la voluntat de fer poble per a tothom,  d’acompanyar en les necessitats, amb l’objectiu de reforçar la convivència i el bon  veïnatge“. 

Referent a aquests quatre anys de mandat, l‘alcaldessa va destacar que, tot i els inconvenients, “com han estat trobar-se un Ajuntament sense coixí econòmic per fer front a  imprevistos, s’ha treballat amb fermesa per aconseguir els compromisos electorals de fer un  poble més culte, verd, equitatiu i compromès, sempre escoltant i atenent entitats i persones  implicades”. També va fer referència a la pandèmia i el conflicte d’Ucraïna, com a contextos que han afectat i encarit subministraments i projectes. “Hem tirat endavant projectes importants, com són la transició energètica del poble, amb més d’un milió i mig de subvencions, i amb accions com el carregador  elèctric i o el vehicle compartit de Som Mobilitat; promoure el cooperativisme donant  suport a +65 Cooperativa i Tarsos; iniciar el projecte del pavelló annex i adequació de  l’existent o potenciar l’equitat de gènere i revaloritzar la cultura del poble amb la Taula  del Patrimoni“, destacava com a feina feta.

Finalment, Cabanas va instar a “continuar treballant de valent” per poder liderar la  transformació del poble des de tots els àmbits on l’Ajuntament pot actuar. “Hem demostrat que  funciona una forma de governar des d’una mirada feminista, comptant amb tothom,  posant les persones al centre, amb coherència i transparència, i fomentant la cohesió i la  justícia social amb l’objectiu de millorar la vida dels taradellencs i taradellenques”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments