Inici Actualitat El CP Taradell tanca la primera volta amb empat a la pista...

El CP Taradell tanca la primera volta amb empat a la pista de l’Olot (2-2)

0
COMPARTIR

Empat a 2 del Club Patí Taradell aquest dissabte al vespre a la pista de l’Olot. Els taradellencs van haver de remuntar a la segona part un marcador en contra de dos gols. L’empat els empeny fins a la tercera posició, a dos punts del líder, el Mataró, un cop acabada la primera volta de la competició a l’Ok Lliga Nord.

Els taradellencs van anar a remolc en el marcador ja des del minut 8 de partit quan els locals van marcar l’1 a 0. A falta de poc menys de 9 minuts pel descans, Víctor Crespo va veure targeta blava. En la següent falta directa va arribar el 2 a 0, tot i que no en primera instància. Amb 2 a 0 es va arribar a la mitja part.

Només iniciar-se la represa, Pol Gallifa va escurçar diferències i va fer entrar el CP Taradell en la lluita per la victòria. El Taradell va insistir. A falta de 10 minuts el mateix Pol Gallifa va desaprofitar una falta directa. A poc menys de 2 minuts va ser Víctor Crespo qui no va poder aprofitar una falta directa. Però pocs segons després, sí que va fer l’empat a 2 que va ser el resultat definitiu.

El CP Taradell tanca la primera volta amb 25 punts, els mateixos que el Sant Just, i a dos del liderat, que ocupa el Mataró.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments