Inici Actualitat Dijous es presenta Can Granada com el nou espai jove de Taradell

Dijous es presenta Can Granada com el nou espai jove de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dijous a partir de 2/4 de 5 de la tarda es farà la presentació del nou equipament juvenil de Taradell, ubicat a can Granada, a la intersecció entre el carrer Ramon Pou i la carretera de Balenyà. Un espai que portarà per nom ‘Taradell Jove’, que serà el punt de referència físic dels joves i donarà informació i orientació.

La casa de Can Granada és una casa particular de planta baixa de principis de segle XX que l’Ajuntament de Taradell ha arrendat amb un contracte de lloguer de 10 anys. Actualment, l’edifici està en reformes i obrirà les portes al jovent tan bon punt finalitzin les obres. En la presentació d’aquest dijous intervindran l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, la regidora de Joventut, Lídia Alonso, i la tècnica de Joventut de Taradell, Xell Boix.

Un cop presentat l’equipament, també hi haurà la presentació de la marca Taradell Jove a càrrec de La Rita Comunicació i la presentació del nou logotip del Consell de Joventut amb joves de l’entitat. Tot seguit, hi haurà actuació de dansa urbana amb Gisela Codina i Anna Ros i amb Hidaya Hassani i Ainhoa Sevilla. També hi haurà una actuació musical amb Àrian Shuli (guitarra elèctrica), música amb DJ Kaliz, i una escultura artística en directe amb Xavier Tuneu. També se sortejarà material (samarretes i estoigs Taradell Jove) amb les presentadores Nikola Michalczyk i Alina Vasile.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments