Inici Actualitat Els taradellencs Jordi Imbert i Tània Agorreta presenten dijous el llibre ‘Ver...

Els taradellencs Jordi Imbert i Tània Agorreta presenten dijous el llibre ‘Ver sin los ojos es posible. La Visión Intuitiva y la Intuición Ampliada’

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font acull aquest dijous 19 de gener a les 7 de la tarda la presentació del darrer llibre dels taradellencs Jordi Imbert i Tània Agorreta. Porta per títol Ver sin los ojos es posible. La Visión Intuitiva y la Intuición Ampliada, un llibre divulgatiu que parla de capacitats cognitives poc conegudes.

Es tracta del segon llibre que publiquen al voltant d’aquesta temàtica i segons els dos autors “veure-hi sense els ulls és possible”. La presentació comptarà amb ells mateixos i amb la presència de diferents personalitats que parlaran de diferents capacitats de la nostra consciència, que acostumen a ser molt desconeguts.

Fa dos anys a la mateixa Biblioteca de Taradell ja van presentar el seu primer llibre sobre aquesta capacitat en català, però ara han completat un nou volum amb moltes més evidències i experiències que no deixaran a ningú indiferent.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments