Inici Actualitat El CP Taradell supera el Dominicos i se situa colíder (5-2)

El CP Taradell supera el Dominicos i se situa colíder (5-2)

0
COMPARTIR

L’OK Lliga plata nord va tornar a la competició aquest dissabte en el primer partit del 2023. El CP Taradell va superar amb nota el partit contra el Dominicos, a qui va guanya per 5 gols a 2.

Els taradellencs van anar per davant en el marcador sempre, però no van sentenciar fins a la segona part. Als 10 minuts Albert Benito va posar l’1 a 0 al marcador. Els visitants, però, van empatar quan faltaven poc menys de tres minuts per al descans. Va ser un miratge, ja que segons després Víctor Crespo de penal va posar el 2 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans.

Pocs minus després de començar la segona part, Sergi Pla va ampliar diferències amb el 3 a 1. A l’equador del segon temps Marc Palazón va posar el 4 a 1. Ja a la part final Sergi Pla va fer el 5 a 1 i en els últims minuts els visitants van fer el 5 a 2 definitiu.

La victòria sumada amb la derrota del Mataró fa que els taradellencs tornin a la primera posició a la classificació. Sumen 24 punts i són colíders.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments