Inici Actualitat La UD Taradell suma la segona victòria consecutiva en superar el Berga...

La UD Taradell suma la segona victòria consecutiva en superar el Berga (2-0)

0
COMPARTIR

Victòria merescuda i dosi d’autoconfiança per al Segona Catalana de la UD Taradell, que aquest dissabte a la tarda ha superat al Berga per dos gols a zero. Els taradellencs amb una gran primera meitat han sumat tres punts molt importants per a la permanència.

El partit ha començat molt igualat i amb cap dels dos equips imposant-se damunt del terreny de joc. Però el Taradell ha tingut més arribada. Al minut 11 Vila ha tingut una ocasió claríssime en enviar una pilota al pal dret. Després de minuts sense res a destacar, al minut 24 nova ocasió taradellenca. Font ha buscat en llarg a Amine que de primeres i amb el pit ha cedit cap a Vila que ha engaltat amb l’esquerra enviant la pilota massa alta. El Taradell estava ben col·locat i ha seguit insistint. Al minut 35 els locals han tornat a avisar. En una pilota llarga per la dreta, Vila ha apurat la línia de fons i ha buscat una centrada horitzontal que el porter ha rebutjat. Ha estat el preludi del gol. Al minut 38 en una gran jugada per l’esquerra, Orriols ha tret una centrada rasa que primer Amine ha tocat i la pilota ha caigut als peus de Vila que de primeres l’ha enviat al fons de la xarxa. Aquí podeu veure el gol:

Just en el darrer minut Amine en una pilota profunda ha intentat sorprendre amb un xut massa creuat. Amb 1 a 0 s’ha arribat al descans. A la represa el Berga ha sortit disposat a remuntar. En els primers minuts els visitants han tingut més insistència i han portat el pes, però no han trobat profunditat ni ocasions. La primera oportunitat visitant no ha arribat fins al minut 71 quan una pilota deixada amb el cap, ha suposat un xut des de la frontal de l’àrea molt alt. El Taradell ha sabut aguantar i no patir massa i han anat passant els minuts. I ja en l’últim minut ha arribat la sentència. Era el minut 90 quan una falta lateral, l’ha tret Arnau Bayés perquè Gorgals s’avancés a tothom i rematés amb el cap enviant la pilota al fons de la xarxa.

Sis punts de sis en les darreres jornades que donen molta moral a la UD Taradell, que ja suma 12 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments