Inici Actualitat Mireia Parés i Enric Bau es proclamen campions de la Copa catalana...

Mireia Parés i Enric Bau es proclamen campions de la Copa catalana de ciclocròs 2022

0
COMPARTIR

Vic va acollir diumenge la 9a edició del Gran Premi Ciclocròs Ciutat de Vic, que aquest 2023 servia de prova final de la Copa catalana de ciclocròs. Tres taradellencs van pujar al podi. Dos d’ells, Mireia Parés i Enric Bau, com a campions en la seva categoria, i Marc Clapés com a subcampió de la Copa catalana.

La Copa catalana de ciclocròs va començar a l’octubre de 2022 i de les 14 proves, puntuaven les 12 millors. Mireia Parés (Calma St. Julià Club Ciclista) s’ha proclamant campiona en categoria femenina Màster amb 730 punts, després de ser tercera a la prova de Vic.

Per la seva part, Enric Bau (Calma St. Julià Club Ciclista) també s’ha proclamat campió de la Copa Catalana de ciclocròs en categoria Màster 30 amb un total de 970 punts. A Vic, aquest diumenge, va ser segon.

Un altre taradellenc, Marc Clapés (Biciequip Competició), ha quedat subcampió de la Copa catalana en categoria Màster 40 per darrere d’Albert Juvanteny. A Vic va acabar en cinquena posició.

Cal destacar que els tres taradellencs disputran aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de ciclocròs, que també tindrà lloc a Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments