Inici Actualitat Canvi d’entrenador a la banqueta del Segona Catalana de la UD Taradell

Canvi d’entrenador a la banqueta del Segona Catalana de la UD Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dimarts es va fer efectiu el canvi d’entrenador de l’equip de Segona Catalana de la UD Taradell. Gabi Barrera és el nou entrenador agafant el relleu de Roger Escarrabill i Jordi Vidrier.

La coordinació esportiva del club i els entrenadors van decidir aquesta setmana tancar la relació esportiva per intentar buscar un canvi de dinàmica i de resultats en l’equip. Roger Escarrabill i Jordi Vidrier es van acomiadar dels jugadors dilluns, agraint el compromís i desitjant que la resta de temporada vagi bé. El club també va agrair als dos tècnics la seva dedicació, treball i compromís des del primer dia i la seva qualitat humana.

El nou tècnic va ser presentat a la plantilla el mateix dimarts, quan ja va dirigir el primer entrenament per preparar el partit d’aquest dissabte al camp del Voltregà. Gabi Barrera coneix bona part de la plantilla, ja que fa uns anys va entrenar al Vic Riuprimer. També té experiència a Segona Catalana dirigint al Calaf i coneix bé el grup i els equips amb els quals competeix la UD Taradell. El nou tècnic va expressar la il·lusió per encarar el repte esportiu amb la voluntat d’intentar canviar la dinàmica de resultats i ajudar l’equip fins a final de temporada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments