Inici Actualitat Poema de Josep Maria de Sagarra teatralitzat i concert de l’Escola de...

Poema de Josep Maria de Sagarra teatralitzat i concert de l’Escola de Música aquests dies previs de Nadal

0
COMPARTIR

Canya que no és Conya posarà en escena aquest divendres 23 de desembre el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. Per primer cop es farà aquesta teatralització d’un dels poemes més emblemàtics nadalencs que l’escriptor català va escriure el 1931 i va recitar al Palau de la Música de Barcelona.

La lectura teatralitzada, amb música, imatge i teatre, començarà a les 9 de la nit al Centre cultural Costa i Font i està oberta a tothom amb entrada lliure.

Mentrestant, el dijous 22 de desembre l’Escola de Música de Taradell farà el seu concert d’hivern abans de festes. Començarà a les 6 de la tarda al Centre cultural Costa i Font i hi participaran tots els alumnes de cant coral i el grup d’adults amb els professors de l’escola. L’entrada és lliure per a tothom.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments