Inici Actualitat El CP Taradell es retroba amb la victòria guanyant a la pista...

El CP Taradell es retroba amb la victòria guanyant a la pista de l’Oviedo (2-3)

0
COMPARTIR

Triomf del Club Patí Taradell aquest dissabte a la pista de l’Oviedo per un ajustat 2 a 3. Els taradellencs van sumar els tres punts en un partit on sempre van anar per davant en el marcador.

El primer gol va arribar al minut 16 de partit, quan Marc Palazón va avançar als taradellencs. Quatre minuts després, Albert Benito que segueix inspirat de cara a porteria, va ampliar la diferència amb el 0 a 2. Els taradellencs encara haurien pogut marcar un gol més en una falta directa abans del descans. Però al descans s’hi va arribar amb el resultat de 0 a 2.

A la represa, els locals van reaccionar i van posar les coses molt difícils a partir del minut 10, quan va arribar l’1 a 2. A falta de 9 minuts per la conclusió, l’Oviedo va fer el 2 a 2. Fins i tot, poc després van gaudir d’una falta directa i l’opció d’avançar-se, però no la van materialitzar. A menys de 5 minuts pel final, Albert Benito va fer el 2 a 3, gol que va donar la victòria taradellenca.

Amb el triomf el CP Taradell se situa segon a la classificació a 3 punts del Mataró, que és el líder en solitari.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments