Inici Actualitat Dissabte arriba la Quina de la UD Taradell després de dos anys...

Dissabte arriba la Quina de la UD Taradell després de dos anys d’absència

0
COMPARTIR

El 2019 va ser l’últim any en què es va celebrar la Quina i Antiquina de la UD Taradell. En els dos darrers anys no s’havia pogut organitzar a causa de la Covid-19. Aquest dissabte a la nit tornarà al Centre cultural Costa i Font.

L’activitat començarà a les 9 de la nit. Comptarà amb una vintena de jugades a línia i 5 grans jugades a cartró complert, amb algunes de la les ja tradicionals jugades Antiquina, en les quals guanya qui no tingui cap dels números que s’hagin cantat. Entre els premis destaca diversos àpats en restaurants, lots de productes, entrades per al teatre, un televisor, entrades per veure el FC Barcelona i el Girona o una nit d’hotel a Port Aventura amb entrades per a dos dies. Destaca també un cap de setmana a Andorra per a dues persones.

Amb els diners de la Quina, la UD Taradell també té previst fer una aportació solidària per la Marató de TV3.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments