Inici Actualitat Pau Montaña aconsegueix tres podis en els Campionats de Catalunya infantil de...

Pau Montaña aconsegueix tres podis en els Campionats de Catalunya infantil de natació

0
COMPARTIR

El taradellenc Pau Montaña ha aconseguit aquests dies pujar al podi en tres ocasions als Campionats de Catalunya de natació infantil, que es van disputar els dies 8, 9, 10 i 11 de desembre a Sabadell. Com a integrant de l’equip Vic ETB, Montaña va aconseguir tres podis en les diferents proves que va disputar.

En total, va competir en sis proves, aconseguint classificar-se per a les sis finals. Els podis van caure en les proves de 200 metres esquena, on va aconseguir la segona posició. També va aconseguir la tercera posició en la prova de 200 mentres papallona, i un altre tercer lloc en la de 400 metres estils.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments