Inici Actualitat La UD Taradell no pot rascar cap punt del camp del Puigreig...

La UD Taradell no pot rascar cap punt del camp del Puigreig (4-1)

1
COMPARTIR

La UD Taradell ha perdut aquest diumenge a la tarda al camp del Puigreig per 4 a 1. Els taradellencs han arribat amb possibilitats fins als 10 últims minuts, quan els locals han sentenciat amb dos gols quasi consecutius.

El partit ha començat amb domini local, que ja al minut 8 ha inaugurat el marcador. El Puigreig ha fet bo el bon inici, quan al minut 20 ha aconseguit fer el 2 a 0. Tot i això, el Taradell no s’ha rendit i Arnau Bayés ha escurçat diferències a la mitja hora de joc. Amb 2 a 1 s’ha arribat al descans.

A la segona part, no hi ha hagut moviment fins a la part final. El Taradell no ha aconseguit igualar el partit i el Puigreig ha sentenciat a la part final. Al minut 79 i de penal ha arribat el 3 a 1 i ja al minut 85 el partit s’ha tancat amb el 4 a 1.

La derrota deixa el Taradell amb 6 punts i penúltim. El proper partit serà dissabte a les 4 de la tarda a la Roureda rebent la visita del Sant Quirze del Vallès.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Gitanos UDT
Gitanos UDT
12 desembre 2022 0:00

Algú a la Junta Directiva pense fer alguna cosa? L’equip fa pena des de la jornada 1. Els jugadors estan desmotivats i no fan pinya… L’entrenador ha deixat de banda a jugadors de casa i els està amargant… S’han de prendre decisions ja! Canvi d’entrenador!