Inici Actualitat Millores d’àudio i il·luminació al Centre cultural Costa i Font

Millores d’àudio i il·luminació al Centre cultural Costa i Font

0
COMPARTIR

A través d’una subvenció dels Fons Next Generation destinades a la gestió sostenible d’infrastructures d’arts escèniques i musicals, l’Ajuntament de Taradell ha portat a terme una sèrie de millores en l’eficiència energètica i els sistemes d’àudio i vídeo i d’il·luminació del Centre cultural Costa i Font.

En aquest sentit, els 43.800 euros subvencionats  han servit per millorar i modernitzar els sistemes digitals d’àudio i vídeo, així com la il·luminació de l’escenari. Àmbits que necessitaven una renovació. En l’apartat escènic, s’ha renovat el material i equipament lumínic, informàtic i de so subsituint els aparells que havien quedat obsolets. Amb la subvenció s’ha adquirit una nova taula de llums per millorar el control dels aparelles de l’escenari. També s’han substituït els robots frontals de llum i s’ha instal·lat una màquina de boira per millorar la qualitat visual dels actes.

Pel que fa als ordinadors de controlo de so i vídeo, també s’han renovat els que projecten imatge i so a la sala del mig i sala gran.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments