Inici Actualitat El CP Taradell supera el Congrés per la mínima (3-4)

El CP Taradell supera el Congrés per la mínima (3-4)

0
COMPARTIR

Victòria més difícil del que semblava sobre el paper del CP Taradell a la pista del Congrés, un dels equips de la part baixa de l’Ok Lliga Nord. Els taradellencs van imposar-se per 3 a 4 aquest dissabte a la tarda i mantenen el liderat.

El partit va començar molt bé per als interessos taradellencs, ja que al minut 5 Albert Benito obria el marcador posant el 0 a 1. Però abans del descans hi va haver més moviment. Els locals van fer l’empat a 1 a falta de sis minuts. A poc menys de dos minuts una targeta blava pels locals va suposar una falta directa, que Pol Gallifa va aprofitar per fer l’1 a 2, resultat amb el qual es va arribar a la mitja part.

La segona part, però, va començar animada. Als dos minuts i mig de la represa el Congrés tornava a empatar el partit. La igualtat es va mantenir fins a la part final. A falta de 9 minuts els locals es van avançar per primera vegada amb el 3 a 2. La reacció taradellenca va arribar en els darrers cinc minuts. Albert Benito va fer l’empat a 3 al minut 20 de la segona part. Dos minuts més tard, Víctor Crespo va marcar el definitiu 3 a 4. Fins i tot, Pol Gallifa pocs segons després podria haver ampliat el marcador en una falta directa que no va poder transformar.

El CP Taradell suma ja 18 punts en 7 jornades i manté el liderat amb empat a punts amb el Mataró. La propera jornada es disputa el dissabte amb un partit al municipal del Pujoló que enfrontarà el CP Taradell i el Cerdanyola CH.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments