Inici Actualitat La campanya nadalenca 2022 de l’Associació de Botiguers de Taradell repartirà 2.500...

La campanya nadalenca 2022 de l’Associació de Botiguers de Taradell repartirà 2.500 euros en targetes regal

0
COMPARTIR

Des d’aquesta setmana està ja en marxa la campanya de Nadal 2022 de l’Associació de Botiguers de Taradell. Aquest any la iniciativa per incentivar les vendes de proximitat i les compres als comerços associats del poble repartirà un total de 2.500 euros en targetes regal. En concret, seran 50 targetes regal per valor de 50 euros cadascuna d’elles.

Per participar-hi només cal comprar en algun dels comerços associats a l’ABT i passar la targeta TCT. D’aquesta manera, es podrà entrar al sorteig de les 50 targetes regal. El sorteig tindrà lloc durant el mes de gener.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments