Inici Actualitat L’atur del novembre de 2022 a Taradell manté la tendència a la...

L’atur del novembre de 2022 a Taradell manté la tendència a la baixa

0
COMPARTIR

Tercer mes consecutiu amb descens de l’atur a Taradell. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes de novembre de 2022 es va tancar a Taradell amb 8 persones menys sense feina, la mateixa xifra que al mes passat. Ara mateix hi ha un total de 205 persones en situació d’atur. Fa un any, al 2021, la xifra d’aturats era pràcticament la mateixa amb 204 persones sense feina a Taradell.

A Osona, en canvi, l’atur registrat al novembre va pujar lleugerament. Aquest novembre de 2022 es van registrar un total de 24 persones més en situació d’atur. És a dir, un total de 7.033 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era molt més alta, 7.083 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments