Inici Actualitat El CP Taradell supera el Mataró (4-3) i es col·local líder de...

El CP Taradell supera el Mataró (4-3) i es col·local líder de l’Ok Lliga Plata nord

0
COMPARTIR

Triomf del Club Patí Taradell davant del CH Mataró per col·locar-se en el liderat de l’Ok Lliga Plata nord. Els taradellencs van superar a un rival que fins aquest dissabte no havia perdut cap partit.

El partit va ser molt igualat i difícil. El primer gol no va arribar fins al tram final del primer temps. Els mataronins es van avançar amb el 0 a 1 a falta de 7 minuts pel descans. Però el CP Taradell va reaccionar abans de la mitja part, i a un minut per al descans Víctor Crespo va fer l’empat a 1.

A la segona part va seguir la mateixa tònica. Als 5 minuts, el Mataró va tornar a avançar-se per 1 a 2. Al Taradell li va costar trobar l’empat. Va arribar a l’equador del segon temps, quan Albert Benito va fer el 2 a 2. Dos minuts més tard, Pol Gallifa va avançar per primer cop als taradellencs, fent el 3 a 2 a falta de 10 minuts. A menys de 6 minuts Sergi Pla donava més avantatge, fent el 4 a 2. Però el Mataró encara va posar incertesa al marcador. A dos minuts pel final, transformaven un penal, i amb el 4 a 3 van apretar per empatar.

Al final victòria del CP Taradell, la cinquena de la temporada en sis partits. I liderat per al CP Taradell, empatat amb el Mataró al capdamunt de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments