Inici Actualitat Els Tonis de Taradell reben el Premi BEST 2022 del Festivitats Bestiarum

Els Tonis de Taradell reben el Premi BEST 2022 del Festivitats Bestiarum

0
COMPARTIR

Els Tonis de Taradell van ser reconeguts aquest dissabte en la 9a edició del Festivitats Bestiarum, organitzada per l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya. La cerimònia es va fer a Igualada que aquest 2022 és la capital de la Cultura Catalana.

L’Agrupació del Bestiari cada any premia dues persones públiques (un home i una dona), una associació, una iniciativa de comunicació i una iniciativa empresarial. Així, ha reconegut a l’Associació Tonis de Taradell, en la categoria Premis BEST a una entitat, per haver contactat amb entitats animalistes i haver elaborat protocols de benestar animal en el marc de la celebració de la festa dels Tres Tombs. El guardó el va recollir el president dels Tonis Taradell, Josep Preseguer.

També es va premiar a l’Associació d’Amics de la Colla Coca de Contstantí per haver organitzat un correfoc amb àudio descripció per a persones cegues; a la Mulassa de Tarragona per un programa amb una mirada feminista; i a l’Associació Festiva i Cultura de Tragó per la creació del Drac Asparrac.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments