Inici Actualitat La UD Taradell torna a ensopegar per culpa d’un gol en temps...

La UD Taradell torna a ensopegar per culpa d’un gol en temps afegit al camp del Junior (2-1)

0
COMPARTIR

Al Segona Catalana de la UD Taradell no l’està acompanyant la sort en els minuts de descompte dels partits. Aquest dissabte, per culpa d’un penal al minut 92, els taradellencs van perdre per 2 a 1 al camp del Junior.

Els taradellencs segueixen desencertats. Aquest dissabte al camp del Junior van tenir prou oportunitats clares per puntuar, però no van saber transformar-les. Al primer temps els locals es van avançar al minut 37. El Taradell va desaprofitar dues ocasions molt clares i amb 1 a 0 es va arribar al descans.

A la segona part va seguir la mateixa tònica, però a l’equador va arribar l’empat. Marc Collell va fer un gran gol de falta i va posar l’1 a 1 al marcador. Els taradellencs van fregar la remuntada i van disposar de quatre ocasions prou clares per poder marcar, però van perdonar. I ja en el temps de descompte va tornar a arribar el gerro d’aigua freda. Ja és la tercera vegada que els taradellencs es queden sense puntuar per culpa d’un gol en els últims instants. Aquest cop va ser per culpa d’un penal al minut 92, que deixa el Taradell tocat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments