Inici Actualitat Les taradellenques Meritxell i Mireia Pena es proclamen campiones del món de...

Les taradellenques Meritxell i Mireia Pena es proclamen campiones del món de xous petits de patinatge artístic

0
COMPARTIR

Les taradellenques i germanes Meritxell Pena i Mireia Pena han completat una magnífica temporada guanyant el campionat del món de patinatge artístic en la modalitat de Xou Petit. Ho han fet com a integrants del CPA Tona. D’aquesta manera, aquest 2022 ho han guanyat quasi tot. El Campionat de Catalunya (a l’abril), el Campionat d’Espanya (al maig), van fer el bronze al Campionat d’Europa (al juliol) i ara el mundial.

El campionat del món es va disputar diumenge a Buenos Aires (Argentina) dins els World Skate Games. El CPA Tona va presentar la coreagrafia titulada ‘Artistic Projecte’ amb la qual es va imposar a un equip italià amb un total de 130 punts.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments