Inici Actualitat Gottic Teatre presenta la comèdia ’75 m2′ dissabte i diumenge amb renovació...

Gottic Teatre presenta la comèdia ’75 m2′ dissabte i diumenge amb renovació de junta

0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana hi ha teatre a Taradell de la mà de Gottic Teatre. L’entitat taradellenca posa en escena la comèdia ’75 m2′ en dues sessions: el dissabte i el diumenge.

Tindrà lloc al Centre cultural Costa i Font el dissabte a 2/4 de 9 del vespre i el diumenge a les 6 de la tarda. L’obra de teatre gira al voltant de l’inici de la vida universitària. Les entrades no tenen preu i es faran pel sistema de taquilla inversa.

A més, serà la primera posada en escena de Gottic Teatre després de la renovació de la junta directiva de l’entitat. Magí Reig ha deixat la presidència i hi ha hagut un canvi generacional aquest mes d’octubre. El taradellenc Joan Casulleras és el nou president de l’entitat i entra amb una junta rejovenida on també en formen part Maria Oriol i Marta Bigas de Santa Eugènia de Berga, Jofre Bardolet de Vic i el taradellenc Gerard Preseguer, que ja formava part de l’anterior junta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments