Inici Actualitat Baixada de l’atur a Taradell durant l’octubre de 2022

Baixada de l’atur a Taradell durant l’octubre de 2022

0
COMPARTIR

Segon mes amb descens, tot i que al setembre va ser quasi imperceptible, de l’atur a Taradell. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes d’octubre de 2022 es va tancar a Taradell amb 8 persones menys sense feina, amb un total de 213. Fa un any, al 2021, la xifra d’aturats era més baixa, amb 204 persones sense feina a Taradell.

A Osona, l’atur registrat a l’octubre va baixar, però poc. Aquest octubre de 2022 es van registrar un total de 90 persones menys en situació d’atur. És a dir, un total de 7.009 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era molt més alta, 7.215 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments