Inici Actualitat Taradell retira l’únic semàfor que hi havia al poble

Taradell retira l’únic semàfor que hi havia al poble

0
COMPARTIR

Aquest dijous al matí han començat els treballs per treure el semàfor de trànsit que hi ha a la carretera de Balenyà, l’únic que hi ha instal·lat a Taradell. Aquest semàfor regula el pas de vehicles i vianants a la cruïlla entre la carretera de Balenyà i el carrer Ramon Pou.

Els treballs van a càrrec dels serveis municipals de l’Ajuntament de Taradell. La idea és instal·lar en aquest tram una plataforma elevada per obligar a reduir la velocitat dels vehicles i donar major seguretat als vianants. Les obres suposaran modificar part de la vorera i reubicar el pas de vianants.

L’únic semàfor de Taradell ja feia un temps que no funcionava regulant el trànsit. La seva retirada ja estava planificada des de feia temps amb la voluntat de convertir la carretera de Balenyà en un carrer i no tant en una carretera. En aquest sentit, han anat les actuacions per ampliar voreres, millorar l’accessibilitat, canviar il·luminació i substituir arbres. L’actuació s’emmarca en el Pla de Seguretat Viària i el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de l ‘Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments