Inici Actualitat L’Arxiu Fotogràfic de Taradell organitza un taller de genealogia

L’Arxiu Fotogràfic de Taradell organitza un taller de genealogia

0
COMPARTIR

El proper 9 de novembre comença a Taradell un taller d’introducció a la genealogia. Està organitzat per l’Arxiu Fotogràfic de Taradell i comptarà amb tres sessions. Concretament, els dies 9, 16 i 23 de novembre a partir de les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

El curs estarà impartit per Irene Llop i donarà conèixer com documentar la història de la pròpia família. Es donaran eines per abordar la recerca genealògica, mostrant els passos que cal seguir, les limitacions, les eines disponibles, quins documents podem trobar i on es troben. Està destinat a persones que es vulguin iniciar en la genealogia, però també a aquelles que ja tinguin nocions sobre el tema. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a la Biblioteca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments