Inici Actualitat XIV edició de la caminada intergeneracional de l’Escola Sant Genís i Santa...

XIV edició de la caminada intergeneracional de l’Escola Sant Genís i Santa Agnès

0
COMPARTIR

L’escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell va celebrar aquest divendres 21 d’octubre la seva ja tradicional caminada Intergeneracional. De fet, és la segona edició que s’ha fet aquest 2022, ja que al mes de maig se’n va fer una que va suposar recuperar la iniciativa després de la pandèmia.

Aquesta caminada pretén promocionar la salut mentre es creen relacions entre dues generacions diferents: els alumnes i els seus avis i àvies. En la caminada d’aquest divendres es va fer una passejada d’uns 7 quilòmetres pels entorns del poble. L’esmorzar va tenir lloc a l’Alzinar de la Roca, on els alumnes de 5è de Primària van ser els encarregats de coordinar els preparatius. En aquesta XIV edició hi van participar 222 persones.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments