Inici Actualitat Concert de la Coral l’Arpa i castanyada de l’Agrupació Sardanista, aquest cap...

Concert de la Coral l’Arpa i castanyada de l’Agrupació Sardanista, aquest cap de setmana a Taradell

0
COMPARTIR

Doble proposta cultural aquest cap de setmana a Taradell. D’una banda, del dissabte a les 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font la Coral l’Arpa hi actuarà. Serà un concert que faran juntament amb l’Orfeó de Tremp, ja que es tracta d’una iniciativa amb motiu de l’intercanvi entre els dos cors i on s’interpretaran cançons i temes de diferents estils.

D’altra banda, el diumenge a la tarda l’Agrupació Sardanista Taradell organitza la castanyada. Serà a partir de les 5 de la tarda a la Plaça de les Eres i comptarà, com és habitual, amb ballada de sardanes. La Cobla Genisenca interpretarà les sardanes i els assistents també podran gaudir de castanyada i berenar popular.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments