Inici Actualitat Laura Autonell presenta la seva primera novel·la ‘Un polsim de sal’ a...

Laura Autonell presenta la seva primera novel·la ‘Un polsim de sal’ a Taradell

0
COMPARTIR

Ple absolut a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font per assistir aquest dijous a la tarda a la presentació de la primera novel·la de la taradellenca Laura Autonell. El llibre, titulat Un polsim de sal’, ha estat editat per Círculo Rojo Editorial.

La presentació ha comptat amb la participació de l’escriptor taradellenc Antoni Pladevall Arumí, que ha destacat que és una novel·la “amb una sèrie d’encerts, no només pel fet d’estar enamorada de les paraules, que us farà passar unes estones agradables”. La novel·la, amb una extensió de 250 paraules, narra la història de la Marta, malalta d’alzheimer en una residència del Guinardó, que intenta deixar per escrit al seu fill la història del passat que la va fer fugir del seu poble.

Laura Autonell ha explicat que la novel·la la va escriure el 2016, però la va deixar reposar i, sobretot, llegir a diverses persones. Està ambientada a Barcelona i Súria, dos municipis que la pròpia autora va visitar primer per tal de documentar-se. Laura Autonell ha explicat que el títol és una mica enganyós i que buscava un doble sentit. “M’ha encantat poder rebre els inputs de la gent perquè no ho sabia veure jo”, ha explicat Autonell, que ha acabat agraint als presents i recordant el seu marit difunt: “Em falta una persona, però també forma part d’aquest llibre”.

Laura Autonell va guanyar la 19a edició del Premi literari Solstici de Taradell el 2021. El mateix any també va guanyar la cinquena edició del Premi La Miranda de La Roca del Vallès i l’accèssit de la 24a edició del Premi literari Vila de Torelló el 2022.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments