Inici Actualitat L’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, es presentarà a la reelecció a les...

L’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, es presentarà a la reelecció a les eleccions municipals 2023

0
COMPARTIR

L’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, serà la candidata d’ERC Taradell a les properes eleccions municipals, que tindran lloc el 28 de maig de 2023. D’aquesta manera, Cabanas optarà a la reelecció i a tornar a governar després de guanyar les últimes eleccions el 2019.

Mercè Cabanas ho ha confirmat oficialment aquest dijous en una entrevista a Ràdio Taradell i també ho ha confirmat a Taradell.com. L’alcaldessa ha afirmat que el motiu principal de la seva decisió és que seguirà el gruix d’equip (regidors i regidores) que han governat en aquest mandat. “Tinc un equip que estem treballant molt bé, treballem a gust, amb bon ambient, i jo necessito harmonia per treballar”, ha afirmat a Ràdio Taradell.

Mercè Cabanas també s’ha referit al fet que aquest mandat ha estat marcat durant dos anys per la pandèmia, cosa que ha marcat les polítiques locals. Però ha afegit que “tinc molta il·lusió i ganes d’acabar un projecte de canvi, on l’ajuntament respongui a tots els interessos del poble i treballi conjuntament amb el poble”.

Recordem que ERC Taradell va guanyar les darreres eleccions municipals per primera vegada al municipi, obtenint un total de 9 regidors i 2.312 vots (62,72%). Junts per Taradell va obtenir 4 regidors i 1.176 vots (31,90%). Només dos partits van optar a l’alcaldia. De moment, Junts per Taradell encara no ha anunciat si Santi Estragués seguirà sent el candidat o hi haurà relleu. Tampoc hi ha constància que cap altra formació es presenti a Taradell en les properes eleccions municipals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments