Inici Actualitat Divendres comença un nou cicle de ‘Taradellencs pel món’

Divendres comença un nou cicle de ‘Taradellencs pel món’

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font enceta aquest divendres un nou cicle de projeccions de ‘Taradellencs pel món’ amb quatre divendres programats. La primera sessió és aquest divendres a les 7 de la tarda amb una projecció centrada en un viatge per Islàndia en bicicleta. Els protagonistes seran Alba Ortega i Miguel Manzano.

La segona sessió serà el 14 d’octubre i estarà titulada ‘Sao Miguel, l’illa verda’. Anirà a càrrec de Sam Chuecos i Dolo Bigas. La tercera projecció tindrà lloc el 21 d’octubre. Lola Quesada i Montserrat Espadamala parlant de ‘Jordània: caminades per gorgues, deserts i dunes’. El cicle es tancarà el 28 d’octubre amb ‘El Caixmir no és hindú’ amb Gerard Roma i Abel Mas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments