Inici Actualitat L’atur a Taradell baixa quasi de forma insignificat durant el setembre de...

L’atur a Taradell baixa quasi de forma insignificat durant el setembre de 2022

0
COMPARTIR

Baixada quasi imperceptible de la xifra de l’atur a Taradell, durant el mes de setembre de 2022. Tot i així, s’ha trencat la dinàmica a l’alça dels darrers dos mesos. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes de setembre de 2022 es va tancar a Taradell amb 2 persones menys sense feina, amb un total de 221. Fa un any, al 2021, la xifra d’aturats era més baixa, 213 persones sense feina a Taradell.

A Osona, l’atur registrat al setembre va baixar més significativament. Aquest setembre de 2022 es van registrar un total de 354 persones menys en situació d’atur. És a dir, un total de 7.099 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era molt més alta, 7.453 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments