Inici Actualitat La UD Taradell cedeix un empat davant del Voltregà (1-1)

La UD Taradell cedeix un empat davant del Voltregà (1-1)

0
COMPARTIR

Empat a 1 del Segona Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda davant del Voltregà. Un partit, on en la primera part els taradellencs han estat molt superiors, però en la segona part, fins i tot, han pogut perdre el partit.

El partit ha començat amb domini del Taradell, que circulava amb paciència per buscar l’ocasió. Al minut 15 ha arribat el primer gol local, una bona jugada ha acabat amb una gran centrada d’Orriols per l’esquerra cap al segon pal on Amine ha engaltat fent un gran gol. El gol feia justícia al domini local. Pocs minuts després, Oriol Vila ha tingut el segon a les seves botes. Una passada d’Orriols per l’esquerra, no l’ha pogut controlar bé el davanter taradellenc, però com ha pogut ha tret un xut fluix que ha anat a parar a la base del pal amb el porter ja batut. En l’últim quart d’hora, però la imprecisió local ha fet que el partit s’anés igualant i el Voltregà ha començat en creure, malgrat que només s’ha apropat en faltes penjades i córners.

A la segona part semblava que seguiria la mateixa tònica, però el Taradell, molt imprecís en les passades, s’ha anat diluint. El Voltregà ha empatat en la primera ocasió clara que ha tingut al minut 63. La falta de contundència i un rebot afortunat han provocat que una jugada des de la dreta, acabés amb un xut des de l’àrea que ha superat Jona. Això ha trastocat el Taradell, que ha cedit uns minuts posteriors amb molt descontrol. Poc després el Voltregà ha tingut una altra ocasió, que ha acabat amb un xut fluix a les mans de Jona. Més tard, un error amb una pèrdua en sortida de pilota, s’ha convertit en un xut des de la frontal dels visitants que ha anat a la base del pal. Pocs minuts després en una ocasió claríssima, un davanter visitant ha encarat Jona, que ha rebutjat amb una gran parada el seu xut. Cada pèrdua del Taradell era un perill del Voltregà, que ho ha intentat amb un parell més de xuts massa alts.

Només al final el Taradell ha gaudit d’un parell d’ocasions per desnivellar el marcador. Abans un xut fluix de Gorgals a les mans del porter, i alguna internada de Nil Fabregó que no ha trobat el xut, havien portat perill. Bassas també arribant per la dreta, havia trobat un xut amb l’esquerra massa alt. En els darrers minuts Vila ha tingut dues ocasions. Primer en una pilota llarga que el davanter taradellenc ha guanyat, però el seu xut ha sortit massa alt. I ja en temps de descompte una falta llançada al segon pal, Font l’ha posat cap al mig de cap i Vila ha engaltat enviant la pilot als núvols.

Al final, tercer empat consecutiu d’un Taradell, que no coneix la derrota, però tampoc la victòria en tres jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments