Inici Actualitat Eloi Creus guanya el premi literari Ciutat de Xàtiva de poesia

Eloi Creus guanya el premi literari Ciutat de Xàtiva de poesia

0
COMPARTIR

El taradellenc Eloi Creus Casassas ha estat un dels guanyadors de la XXXVI edició dels Premis Literaris Ciutat de Xàtiva. En una cerimònia al covent de Sant Domènech de Xàtiva, aquest divendres al vespre es van donar a conèixer els guanyadors.

Eloi Creus ha estat premiat amb el guardó de poesia Ibn Hazm, dotat amb un import econòmic de 4.000 euros. Ho ha fet per ‘Afrau’. Els premis també han premiat obres de narrativa i assaig i en aquesta edició 2022 s’ha batut el rècord de treballs presentats amb un total de 199 obres en les tres modalitats.

Precisament, Eloi Creus ha publicat aquesta setmana el seu segon llibre de poemes, titulat ‘Els traços de l’equilibrista’ i editat per Neret Edicions. Es tracta d’un poemari amb poemes molt breus que experimenten amb la forma del haiku i la tanka, però amb continguts occidentalitzats, i que tracten sobre la vulnerabilitat, el límit vital, l’amor, el desamor, l’amistat, la tendresa, la naturalesa i els records. Aquest poemari compta amb il·lustracions del Col·lectiu Fulcre d’Algaida de Mallorca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments