Inici Actualitat Taradell presenta una mulassa a la Trobada gegantera 2022

Taradell presenta una mulassa a la Trobada gegantera 2022

0
COMPARTIR

Un total de 12 colles van participar aquest diumenge a la Trobada gegantera de Taradell. Una trobada que complia la 29a edició i coincidia amb el 45è aniversari dels gegants de Taradell. Va ser l’ocasió ideal per presentar una novetat de la Colla de gegants i grallers de Taradell, que va presentar en públic una mulassa. Una figura que formarà part del bestiari popular català i que ha construït i elaborat Xavier Tuneu Baucells, com a treball final de grau dels seus estudis d’art. Es tracta d’una figura inclusiva, ja que va amb rodes i permet ser portada per a persones que per qüestions físiques o de salut no poden carregar l’esquena. A partir d’ara la mulassa acompanyarà els gegants de Taradell, Guillem de Montrodon i Tiburgeta i Carles de Cruïlles.

La Trobada ha seguit el guió dels darrers anys amb la plantada de gegants de les colles participants a la Ronda Vilademany. A mig matí ha començat la cercavila pel centre de Taradell fins a l’Espai 1 d’Octubre, on s’ha fet la presentació de cada colla i el ball individual dels seus gegants, per acabar amb una ballada de gegantons i capgrossos, i la ballada conjunta final. A la trobada hi ha assistit molt de públic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments