Inici Actualitat Taradell acull aquest diumenge la 29a Trobada gegantera

Taradell acull aquest diumenge la 29a Trobada gegantera

0
COMPARTIR

Taradell celebrarà aquest diumenge la 29a edició de la Trobada de gegants i grallers, que habitualment es fa a finals de setembre. La iniciativa està organitzada per la Colla Jove de Geganters i Grallers de Taradell.

A les 9 del matí les colles participants faran la plantada de gegants a la Ronda Vilademany i participaran d’un esmorzar popular al Centre cultural Costa i Font. La cercavila començarà a les 11 del matí i portarà els gegants pels carrers cèntrics cap a l’Espai de l’1 d’octubre. Està previst que tot seguit comenci la ballada de cada una de les colles participants i dels seus gegants.

Hi participaran les colles geganteres del Barri de Gràcia de Sabadell, Barri Santa Anna de Vic, Castellcir, Els Hostalets de Balenyà, Gironella, Petits Mini Geganters de Manresa, Prats de Lluçanès, Ribes de Freser, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Vilamajor, Sant Vicenç de Montalt, Tona, Torelló i Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments