Inici Actualitat Taradell programa una formació sobre gestió emocional amb joves aquest octubre i...

Taradell programa una formació sobre gestió emocional amb joves aquest octubre i novembre

0
COMPARTIR

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Taradell i el Puntal, conjuntament amb la Mancomunitat La Plana, han programat per aquest mes d’octubre una formació sobre gestió emocional per a joves. Sota el títol ‘Per Mi. M’escolto, em trobo, em cuido’, el projecte va adreçat a joves de 15 a 18 anys (nascuts l’any 2005, 2006 i 2007).

Durant els mesos d’octubre i novembre una psicòloga acompanyarà als joves amb la finalitat de reforçar l’autoconeixement i l’autoestima. Durant les sessions, sempre de forma grupal i presencial, es treballaran aspectes com la identificació de les emocions, l’acceptació, la comprensió i la gestió emocional. La formació sobre intel·ligència emocional permet adquirir habilitats personals i socials per afrontar els reptes de la vida i potenciar els hàbits i conductes saludables.

Les sessions es portaran a terme els dijous, del 13 d’octubre al 24 de novembre, de 4 a dos quarts de 6 de la tarda. Per inscriure’s o per obtenir més informació s’ha de contactar amb la referent de joventut de Taradell trucant al 600 347 165.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments