Inici Actualitat El Xocolater de Taradell celebra dijous els 15 anys presentant una xocolata...

El Xocolater de Taradell celebra dijous els 15 anys presentant una xocolata sorpresa

0
COMPARTIR

L’any 2012 el Xocolater de Taradell va presentar la xocolata ‘Caligo’, mentre que el 2018 va presentar ‘Utopia’ amb motiu del desè aniversari. Aquest dijous el Xocolater presentarà una nova xocolata coincidint amb la celebració del quinzè aniversari.

Ho farà en un acte titulat ‘Muntem un sarau’ ple de sorpreses que tindrà lloc a la seu de Guixot de 8 a Taradell. Serà a les 8 del vespre i hi tenen previst actuar els músics Pep Poblet i Santi Serratosa. També hi seran Laura Duran i Jaume Sañé, juntament amb degustació de vi a càrrec del Clot dels Romans.

Segons el Xocolater, dijous presentarà una xocolata “que us farà volar”. L’acte està obert a tothom.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments