Inici Actualitat L’atur del mes d’agost de 2022 es tanca a Taradell amb una...

L’atur del mes d’agost de 2022 es tanca a Taradell amb una pujada important

0
COMPARTIR

Dades a l’alça en la xifra de l’atur a Taradell, referents al mes d’agost de 2022. Per segon més la xifra puja, però aquest cop ho fa amb més intensitat. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes d’agost de 2022 es va tancar a Taradell amb 13 persones més sense feina, amb un total de 223. Fa un any, al 2021, la xifra d’aturats era quasi la mateixa que ara, 221 persones sense feina a Taradell.

A Osona, l’atur registrat, també va tenir una tendència a l’alça i va pujar. Aquest agost de 2022 es van registrar un total de 278 persones més en situació d’atur. És a dir, un total de 7.115 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era molt més alta, 7.707 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments