Inici Actualitat Seguiment massiu de la festa de l’escuma, el concert de l’Orquestra Rosaleda...

Seguiment massiu de la festa de l’escuma, el concert de l’Orquestra Rosaleda i la caminada teatralitzada

0
COMPARTIR

Dilluns de Festa Major a Taradell amb molta varietat d’activitats i públics. Durant el matí, molt assolellat, el davant de l’Església Sant Genís es va omplir de nens i nenes i molts pares i mares per gaudir de l’animació infantil que va oferir Pep López amb una actuació musical. Tot seguit, es va posar en marxa el canó de l’escuma per fer les delícies dels més petits.

A la tarda, el Centre cultural Costa i Font es va omplir quasi amb 600 persones per seguir el concert de l’Orquestra Rosaleda. Aquesta, que compleix el 75è aniversari, va interpretar peces d’estils molt diversos en un concert molt seguit. La mateixa orquestra va interpretar en petit format les serenates, a la plaça Homenatge a la Vellesa, del davant de la Residència Vilademany.

A la nit es va posar en escena la caminada teatralitzada, organitzada per Canya que no és conya. El punt de sortida va ser la Plaça de les Eres en dos grups de més d’un centenar de persones que van recórrer diferents espais fins al parc de la Font Gran. La caminada ‘Paper i pergamí’ va mostrar com diferents estaments del Taradell de l’època bandoler van rebre la notícia que en Toca-Sons havia estat malferit.

Podeu veure més imatges a la GALERIA D’IMATGES DE LA FESTA MAJOR 2022.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments