Inici Actualitat Cinc participants al primer Concurs de bandes emergents del Consell de Joventut...

Cinc participants al primer Concurs de bandes emergents del Consell de Joventut de Taradell

0
COMPARTIR

El Consell de Joventut de Taradell va celebrar aquest divendres al vespre el primer Concurs d’artistes i bandes emergents. Ho va fer en el marc de la Festa Major 2022 i va comptar amb cinc participants.

Els grups i solistes tenien l’oportunitat de posar en escena les seves interpretacions. Els primers a actuar van ser els Spooky family & Kaddy A amb un estil de pop rock. Tot seguit, ho va fer Mrtnvm amb versions pop en acústic. Després va ser el torn per a Glvz amb un estil de hip-hop i rap. El quart en actuar va ser Aluet amb un estil indie. I finalment, Illwavs amb estil Trap. Entre actuació i actuació, es va celebrar un concurs de llançament de pinyol d’oliva entre els presents.

Al final un jurat professional format pel professor de l’Escola de Música de Taradell, Sergi Marquillas, la directora acadèmica de l’Escola de Música de Taradell i del Conservatori de Vic, Dolça Albert, el músic i regidor de l’Ajuntament de Taradell, Toni Pérez, i el bateria i productor musical d’Oques Grasses, Arnau Altimir, va ser l’encarregat d’escollir el guanyador. I va ser Guillem Tió amb el nom artístic d’Illwavs. El premi serà actuar en la programació de la Festa Jove de Taradell 2023.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments