Inici Actualitat El Torneig F5 Taradell 2022 tanca l’edició més multitudinària amb els seus...

El Torneig F5 Taradell 2022 tanca l’edició més multitudinària amb els seus campions

0
COMPARTIR

Dissabte a la tarda i nit el camp de futbol de la Roureda va viure les finals de la 37a edició el Torneig de Futbol 5 de Taradell, després d’una edició 2022 molt reeixida. La més multitudinària en la seva història amb la participació d’un total de 133 equips i més de 1.000 jugadors.

Durant tot el mes de juliol, la Roureda ha estat una cita ineludible pels amants del futbol i dissabte es va posar el colofó amb unes finals molt lluïdes i amb la participació de l’speaker del FC Barcelona, Pep Callau. Durant el dissabte es van decidir els campions d’aquesta edició:

Prebenjamí

Campions Prebenjamí: Red Devils

La categoria prebenjamí ha comptat amb 5 equips. El títol va ser per Red Devils que van golejar per 11 a 0 a la final a Els Pistolers. la tercera posició va ser per Bayés Team.

Benjamí

Campions Benjamí or: Gabbiano Top Team Mantoya

La categoria benjamí ha tingut 21 equips participants i després de les diverses fases, en la categoria or el títol ha estat per Gabbiano Top Team Mantoya que va derrotar a la final a Fire’s per 3 a 2. La tercera posició va ser per Nottingham Pressa. En la categoria plata, títol per a que van guanyar a la final per 0 a 2 a Minicracks, i tercer lloc per Llops Verds Nou Arc.

Campions Benjamí plata: MPV’s

Aleví

Campions Aleví or: Tiki Taka Team

En categoria aleví hi han passat 29 equips. La categoria or l’han guanyat Tiki Taka Team que a la final es va imposar a Futcracks per 1 a 0. La tercera posició ha estat per ADN Futbol. En la categoria plata, primer lloc per Ballhunters, que a la final es va imposar als penals a Jefecitos Rafart, i tercer lloc per Blue Boys.

Campions Aleví plata: Ballhunters

Infantil

Campions Infantil or: Rayo Cayetano

En la categoria infantil hi han pres part 43 equips. A la categoria or el títol ha estat per Rayo Cayetano que es va imposar als penals en la final a Les Feres. La tercera posició ha estat per Aston Birra. Mentrestant en la categoria plata, títol per Somnius que va guanyar a la final per 4 a 3 a Los New Team. Tercer lloc per La Nasa FC.

Campions Infantil plata: Somnius

Cadet

Campions Cadet or: ESEBA

Finalment, en la categoria cadet hi han participat un total de 35 equips. En la categoria or el títol va ser per ESEBA que va imposar-se a la final en la tanda de penals a Dtot&Rafart. El tercer lloc ha estat per Street Soccer. En la categoria plata, títol per a Latin Lovers, que va guanyar per 3 a 0 a El Remat d’en Pep, i tercer lloc per Carcamals.

Campions Cadet plata: Latin Lovers
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments