Inici Actualitat Lleugera pujada de l’atur a Taradell durant el juliol de 2022

Lleugera pujada de l’atur a Taradell durant el juliol de 2022

0
COMPARTIR

Durant el mes de juliol es va trencar la dinàmica a la baixa de l’atur a Taradell. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes de juliol de 2022 va tenir una pujada a Taradell amb 4 persones més sense feina, amb un total de 210. Fa un any, al 2021, la xifra d’aturats era justament la mateixa que ara, 210 persones sense feina a Taradell.

A Osona, l’atur registrat, també va tenir una tendència a l’alça i va pujar. Aquest juliol de 2022 es van registrar un total de 55 persones més en situació d’atur. És a dir, un total de 6.837 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era molt més alta, 7.754 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments